Kaarnan kanssa on kilpailtu nyt muutama startti 2-luokassa. Järvenpäässä 21.4 eka radalta tuli esteen ohitus kun ennakkoin puolen vaihtoa liian aikaisin. tulos 8.93 eli hypyn korjauksessa meni hiukan aikaa sijoitus 10. Toisella radalla sitten tehtiinpuhdas suoritus tulos -5.69 ja sijoitus 3 eli ensimmäinen siirto nolla. Rata oli oikein kiva, kepeille Kaarna vähän varasti mutta suoritti ne kuitenkin puhtaasti eli minun ei tarvitse välttämättä mennä sörkkimään kepeille.

Janakkalassa startattiin 6.5 myös kaksi starttia- Kaarna teki kaksi kivaa rataa ja tuloksena hyppyradalta  -12.41 ja agilityradalta  -9.95 molemmilla radoilla sijoitus harmittava 4. mutta tästä on hyvä jatkaa. Kepeille pitää saada vielä varmuutta ja "väärältä puolelta" ohjaus kuntoon.

 

Riihimäellä kilpailtiin 12.5 ja nyt osui kohdalle vaikea rata. Pidin Kaarnan tiukasti näpeissä kun luokassa oli tullut paljon hylättyjä suorituksia. Rauhallisella suorituksella päästiin maaliin. Tuloksena puhdas rata     -3.22 ja luokkavoitto. Nyt pidetään pieni kisatauko ennen kuin lähdetään yrittämään sitä kolmatta 0-sijoitusta